Sanacija štete od potresa na “Staroj zgradi” Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, FSEU.2022.MZ.022


OSOBNA ISKAZNICA PROJEKTA

Sanacija štete od potresa na “Staroj zgradi” Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, FSEU.2022.MZ.022 Projektom će se pripremiti projektno- tehnička dokumentacija te sanirati šteta na zgradama bolničkog kompleksa koja je nastala uslijed razornih potresa od 28. i 29. prosinca 2020. godine. Rekonstruirati će se kotlovnica i toplinska stanica, izgraditi trafostanica te zamijeniti dotrajale klima komore u postojećim ventilo strojarnicama, a u svrhu sigurnog korištenja zgrade Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice od strane pacijenatai zdravstvenih djelatnika.
Obnovom će se osigurati očuvanje svojstava za sigurno obavljanje medicinske djelatnosti te sigurnost za pacijente i zdravstvene djelatnike. Projekt se provodi u sklopu poziva “Vraćanje u uporabljivo stanje infrastrukture u području zdravstva na području Grada Zagreba, Krapinsko- zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko- moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije, Međimurske županije, Brodsko – posavske županije, Koprivničko- križevačke županije, i Bjelovarsko- bilogorske županije”, FSEU.2022.MZ. Izvor financiranja je Fond solidarnosti u ukupnom iznosu od 4.436.237,70 EUR te Mehanizam za oporavak i otpornost u iznosu od 5.344.868,93 EUR.

Sanacija štete od potresa na “Staroj zgradi” Specijalne bolnice za
medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, FSEU.2022.MZ.022.pdf