Osnovni Bobath tečaj – ( 22. – 29. 10 . 2021.),drugi dio – POPUNJENO!

POPUNJENO!

OSNOVNI BOBATH TEČAJ – ( 22. – 29. 10 . 2021.) DRUGI DIO

VODITELJ TEČAJA:Tinka Rajher Boštjan, IBITA instruktorica (Slovenija)

 

VRIJEME ODRŽAVANJA:

2. dio: 22. – 29. 10 . 2021.

 

CIJENA TEČAJA: 8540,00 kuna

 

MJESTO ODRŽAVANJA: Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju

PRIJAVE: e-mail: zmacek.ftkco@sbkt.hr mob: 099 3620 833 i 091 519 2254

ROK ZA PRIJAVE: do 1.3.2020.

UVJETI PRIJAVE: prvostupnici fizioterapije, prvostupnici radne terapije, diplomirani fizioterapeuti, magistri fizioterapije, liječnici

 

NAPOMENA:

Tečaj je A kategorije, usklađen je sa standardima IBITA-e i međunarodno je priznat. Cjeli tečaj je opsega 117 sati (po 60 min) – minimum 110 mora biti osiguranih po pravilima IBITA-e. U tečaj su uključeni pisani materijali, te provjera usvojenih znanja i vještina polaznika.

 

OSNOVNI BOBATH TEČAJ:

Bobath koncept počeo se razvijati četrdesetih godina prošlog stoljeće ranim radovima supružnika Karela i Berte Bobath. Od tada razvio se u dva temeljna smjera; jedan koji se bavi tretmanom djece (NDT) i drugi koji se bavi terapijom odraslih. Koncept koji se razvija u okviru International Bobath Instructor Training Assotiation (IBITA), danas je široko prihvaćen u svijetu i predstavlja jedan od vodećih pristupa u tretmanu odraslih pacijenata s oštećenjem središnjeg živćanog sustava.

Osnovni Bobath tečaj namjenjen je prvenstveno fizioterapeutima, radnim terapeutima, ali i liječnicima i logopedima koji se bave rehabilitacijom odraslih osoba s oštećenjem središnjeg živćanog sustava. Tečaj se izvodi po standardima i pravilima IBITA-e, prve je kategorije i međunarodno je priznat. Tečaj obrađuje teoretske sadržaje s područja neurofiziologije, teoretske i praktične sadržaje normalnog držanja i pokretanja, te praktičan rad s pacijentima. U tečaj su uključeni pisani materijali, te provjera znanja i vještina polaznika.

 

Na Osnovni Bobath tečaj mogu se prijaviti:

– prvostupnici fizioterapije

– prvostupnici radne terapije

– diplomirani fizioterapeuti

– magistri fizioterapije

– liječnici, med. sestre, logopedi (prema dogovoru i odobrenju instruktora i organizatora)

 

Sadržaj prijave kandidature:

– ime i prezime

– zanimanje

– datum i mjesto rođenja

– mjesto zaposlenja (ako je zaposlen/a)

– dosadašnje radno iskustvo

– kontakt telefon

 

Rok za prijave kandidata:

Rok za izbor kandiata:

Način prijave: e-mailom: zmacek.ftkco@sbkt.hr

ivancica.sasko@sbkt.hr

Izabrani kandidati moći će kotizaciju u iznosu od 8540,00 kuna uplatiti na žiro račun Specijalne bolnice za med.reh., Krapinske Toplice u cijelom iznosu ili prema dogovoru u više obroka. Polaznici će unaprijed dobiti detaljan sadržaj tečaja.